Üdvözli Önt a Mikulás!!!

 

A Mikulás szívesen ellátogat iskolákba óvodákba céges rendezvényekre és családokhoz baráti társaságokhoz is.

Rendelje házhoz a Mikulást kedvező áron az idén is.

 

 

Találkozás menete:

Telefonos egyeztetés után a szülők elküldik emailen a gyermek(ek) nevét életkorát, jó és rossz tulajdonságait amiket szeretnék hogy a Mikulás elmondjon a gyerekeknek és az egyéb családtagoknak (elérhetőséggel). A megbeszélt napon a Mikulás telefonál nem történt e változás az időpontot illetően. Megérkezéskor egyszer csörget, kijön a szülő odaadja a gyermekek ajándékait. (kérném minden esetben ha nincs szülői segítség ráírni a neveket nehogy véletlenül más kapja meg az ajándékot.) A szülő visszamegy családi körbe a Mikulás vár néhány percet és bekopog becsenget.
Üdvözli a gyerekeket helyet foglal. Meghallgat minden előadást amivel a gyermekek készültek. Jó és rossz tulajdonságok elmondása után következik az ajándékozás. Ezek után fényképezés a gyermekekkel családtagokkal. Egy kis idő múlva elköszön a Mikulás és indul tovább a többi gyerekhez. A szülő kikíséri.....

 

 

Adjon gyermekeinek egy maradandó élményt amelyet sosem felejtenek el. Mert nem mindenki mondhatja el hogy a Mikulás teljes életnagyságban meglátogatta őt lapföldről.
 

 

Szolgáltatás díja: 3500 Ft / egy gyermek
Több gyermek esetén 3500 Ft egy gyermek illetve további

gyermekenként +500 Ft
 

Miskolc és 10 km-es körzetében a kiszállás ingyenes.
10 km-ren felül egyedi megbeszélés alapján.
(Ha van rá igény 30 km- felett is vállalom a kiutazást. )

 

20 fő felett kedvezmény.
Kuponnal olcsóbb. Játék menüpont alatt..

 

Email cím: mikulasbacsi01@gmail.com

Tel.:+36703912163